white smartphone near laptop

Janice Blok: afkomst, leeftijd, vriend en meer

Je hoeft maar een keer met je ogen te knipperen en er is alwéér nieuws, of eigenlijk juice, over iemand die je blijkbaar zou moeten kennen. Negen van de tien keer betreft het geen bekende Nederlander, nee, het betreft een bekende influencer die toevallig ook Nederlands is. Een voorbeeld van een persoon die lang niet iedereen zal kennen, maar wel geregeld om verschillende redenen weer op de juicechannels en zoiets als RTL Boulevard verschijnt, is niemand minder dan Janice Blok.

Gezien je misschien net zo veel vraagtekens bij die naam hebt als wij die hebben, ben je benieuwd naar wie Janice Blok dan eigenlijk is. In deze blog zullen we onder andere ingaan op de basisgegevens die bekend zijn, over haar afkomst, leeftijd, eventuele partner en nog veel meer. Dus wacht niet langer af en begin gauw met lezen, zodat je voortaan op voorhand al kan beslissen of je het ‘nieuws’ interessant genoeg vindt om te gaan lezen of niet (niet gemeen bedoeld, wel bespaart je wel tijd).

Wie is Janice Blok?

Goed, als we kijken naar de hele basis van deze dame, dan zou je haar kunnen kennen van haar sociale media accounts, waar ze toch wel honderdduizenden volgers heeft. Naast haar functie als ‘influencer’ is ze een zakelijk vlogger en creatief manager bij THE WORKS. THE WORKS is een social media bureau in Rotterdam. Ze beheren sociale media platforms en dragen bij aan het creëren van unieke video en foto content. Met andere woorden, ook iets in de wereld van het ‘influencen’.

Inmiddels heeft Blok al meerdere series gemaakt en had ze ook eens een YouTube kanaal, maar daar is al jaren niks meer op geplaatst. Overigens zit Blok niet stil, want voor het aankomende jaar (2024) heeft ze ontzettend veel plannen. Denk aan het maken van een podcast met haar beste vriendin tot aan het uitwerken van een concept met haar zus.

En oh ja, waar de meeste mensen van het grote publiek Janice Blok van zouden kennen, is wellicht van haar deelname aan het ‘drama-programma’ (sorry not sorry) genaamd Echte Meisjes In De Jungle.

Een voorbeeld van de serie van Janice Blok

Afkomst

Janice Blok heeft een prachtige, licht-getinte huid en oogt niet ‘ras-Hollands’. Tenminste, als we dat zo mogen zeggen. In ieder geval heeft ze geen blond haar en blauwe ogen. Veel mensen vragen zich af of ze wellicht een andere afkomst dan Nederlands heeft, al helemaal omdat ze er vroeger eigenlijk nog weer anders uitzag dan dat ze nu doet. Hoewel er niks bekend is over een eventuele andere afkomst dan een Nederlandse identiteit, is het misschien nog eens interessant voor een interviewer om hier naar te vragen. Aan de andere kant, who cares? Waarom focussen op het verleden terwijl het veel leuker is om te bekijken wat ze nu doet?

Leeftijd

Janice Blok heeft laatst, op 11 oktober 2023, alweer 32 kaarsjes uit mogen blazen. Janice is dus een vrouw van middelbare leeftijd, wie sterk in haar schoenen staat. Ze lijkt trots te zijn op de dingen die ze bereikt en gezien sommige berichten die ze plaatst, heeft ze nog heel veel plannen voor de toekomst. Heel veel en dan bedoelen we ook echt heel veel. Mocht je hier geïnteresseerd in zijn, dan is het wellicht leuk om hier zelf wat onderzoek naar te doen.

Vriend

Ja ja, de oplettende lezers thuis hebben in bovenstaand Instagram-bericht kunnen lezen dat ze een nieuwe liefde heeft. Echter is het in februari 2024 bekend dat ze hartstikke single is en dat die relatie, die ze overigens heeft leren kennen op de set van de film De Tatta’s, geen stand meer heeft gehouden. Het kwam er eigenlijk op neer dat ze simpelweg niet bij elkaar pasten.

Hoewel het niet bekend is of ze openstaat voor een nieuwe relatie, zouden we zeggen ‘niet geschoten is altijd mis’. Zie je het wel zitten om een relatie aan te gaan met een succesvolle vrouw in de Nederlandse influencerwereld, dan houden wij je niet tegen. Om overigens een beetje een beeld te krijgen van op wat voor mannen ze valt: Blok had een aantal jaar geleden een relatie met Donny Roelvink. De relatie hield dan wel geen stand, maar gezien de bepaalde story’s die ze heeft gepost van haar ‘crushes’ is dat ongeveer wel het uiterlijk waar je naar moet kijken.

Conclusie

Dus, Janice Blok. Een interessante dame met een leven waar veel jonge mensen/ ondernemers van dromen. Ze lijkt succesvol te zijn in wat ze doet en heeft in al die tijd al een tamelijk grote fanbase bij elkaar weten te schrapen. We denken dat ze nog lang relevant blijft en hopen voor haar dat ze de liefde van haar leven vindt. Want, zo blijkt uit haar eigen woorden, ze heeft twee hondenkindjes waar ze erg blij mee is, maar een mensenkindje staat ook nog wel op de lijst van wensen.