Over Jongedame

Zelfexpressie, zelfstandigheid en gezondheid. Het zijn drie pijlers die bij onze generatie jongedames hoog op het prioriteitenlijstje staat. Het is niet voor niets de generatie die de kracht van individualiteit omarmt en haar stempel drukt op de wereld. 

Zo zien ze kleding als meer dan alleen iets om je lichaam te bedekken. Daarentegen is het juist een manier om een persoonlijke flair tot uiting te brengen. Kleuren, texturen en het mixen van stijlen zijn aspecten die hierbij om de hoek komen kijken. Maar om je lekker in je vel te voelen, zal je ook moeten werken aan je gezondheid. Niet alleen door lichaamsbeweging, maar ook gezonde voeding en een sterke, geestelijke gezondheid. 

Op jongedame.nl komt de wereld van deze jonge vrouwen samen. We vertellen je over successen van andere jonge dames, geven je tools hoe jij ├ęcht impact kan maken en hebben empowerment en diversiteit hoog in het vaandel staan! Voel je vrij om jouw succes te delen met onze redactie.

Contact

Je kunt contact met ons opnemen via info@jongedame.nl voor reclame verzoeken, opnamemogelijkheden en natuurlijk voor andere vragen.