seashore during golden hour

Summer de Snoo: leeftijd, zus, familie en vermogen

Ze werd een jaar lang gevolgd door een cameraploeg om een programma te maken over haar succes in de modewereld. Ze heeft een leuk gezin, waar helaas ook een groot drama heeft afgespeeld de afgelopen tijd. Ze is een succesvol fotomodel én kan ook nog eens goed voetballen. Met een leeftijd van nog maar 14 jaar is het een meisje met een helder vooruitzicht en een mooie toekomst.

Over wie we het hebben? Summer de Snoo natuurlijk. En ja, dat is haar echte naam, en ja, ook haar zusjes hebben, voor de meeste mensen, een wat irreguliere naam. Hoe dan ook zal je alles over dit prachtige meisje lezen in deze blog. Nieuwsgierig? Wacht dan niet langer en lees snel verder.

Wie is Summer de Snoo?

Maar even een korte inleiding over deze meid, voordat we ingaan op meerdere aspecten van Summer, zoals haar leeftijd, familie en vermogen.

Summer de Snoo werd inmiddels al jaren geleden ontdekt. Het meisje met de helderblauwe ogen bleek een daverend talent te hebben voor poseren. Ze werd al snel door de grootste fotografen gefotografeerd en stond model voor een aantal van de grootste merken. Dit viel ook op in het nieuws en al gauw werd Summer op de voet gevolgd door verschillende nieuwsbladen en dergelijken. In 2018 werd ze zelfs op de voet gevolgd door de omroep BNN VARA, waar ze met onder andere Geraldine Kemper sprak over haar bijzondere leven voor een meisje van 9 jaar.

In 2020 volgde een documentaire op Videoland, genaamd ‘Summer de Snoo: Picture Perfect’. De serie is driedelig en volgt het leven van de op dat moment 11-jarige summer, die vertelt over haar drijfveren en de omgang met kritiek.

Leeftijd

Summer de Snoo zags op 9 maart 2009 voor het eerst het levenslicht. Het betekent dat ze begin 2024 alweer 15 jaar wordt. Op sociale media is ze inmiddels uitgegroeid tot een ware ‘influencer’ en heeft op Instagram dan ook zo’n 330k volgers. Ze verschijnt op verschillende premières en heeft al zelfs in een aantal Nederlandstalige series en films gespeeld, waaronder ‘Bon Bini Holland 3‘ en ‘Brugklas‘.

Maar goed, dat ze een grote ster is geworden, betekent ook dat er veel hartberichten onder haar posts verschijnen. Wij vinden het persoonlijk altijd moeilijk om te zien dat een meisje van deze leeftijd al het slachtoffer wordt van de meningen van mensen die er natuurlijk helemaal niet toe doen. Kijk maar eens bij de reacties van onderstaande post:

Familie en zus

Zo’n bekend gezicht in het midden van een gezin, heeft natuurlijk ook veel invloed op het gezinsleven. In ieder geval weten we van Summer dat ze de grote zus is van Lovely Ivy en Gigi. Ook dit zijn twee prachtige meisjes, al is over hen natuurlijk een stuk minder bekend. Ze hebben overigens wel allebei een Instagram-account, dus daar kan je zeker wel het een en ander op bekijken.

Het account van alle meiden wordt beheerd door hun moeder. Waarschijnlijk is het om hen te beschermen van vage figuren en hen daar geen verantwoordelijkheden op te leggen. De moeder, die heet overigens Jessica. En natuurlijk kan zij niet achterblijven, dus ook haar kan je bekijken op de vele foto’s die ze door jaren heen heeft geplaatst van zowel haarzelf als haar dochters.

Vader

‘Is er dan geen vader in beeld?’ horen we je denken. Nou, het antwoord is nee. Althans, vorig jaar rond deze tijd werd bekend dat de vader van het drietal zusjes zou zijn vreemdgegaan. Het zou zelfs zó ver zijn, dat er ook al een kind onderweg was uit die affaire. Vader besloot zijn gezin achter te laten en moeder Jessica breide al gauw een einde aan die relatie. Of de kinderen hun vader nog zien en hoe het tegenwoordig met het contact is gesteld, is voor ons niet duidelijk. Natuurlijk is dit een privékwestie en willen we daar ook niet in wroeten, dus voor nu houden we het hierbij.

Vermogen

Waar we het misschien wel wat meer over kunnen hebben, is het vermogen van Summer. Althans, over welke bedragen we dan zouden moeten spreken, is voor ons onbekend. Wel kregen we door een bericht uit 2019 van de Telegraaf het idee dat het niet om kleine bedragen gaat. Het contract met toenmalige manager werd namelijk verbroken omdat de moeder van Summer en hij het niet eens konden worden over de ‘cashflow’. Hij wilde Summer exclusief houden, moeder wilde zoveel mogelijk opdrachten accepteren en aangaan. Hoe je het ook went of keert en wat aan dit verhaal waar of kloppend is: de breuk ontstond door een verschillende visie in het doen van zaken. Het enige wat we kunnen hopen, zoveel jaar later, is dat Summer er in haar volwassen leven nog wel wat aan overhoudt.

Conclusie

Summer is een prachtige meid. Ze is nog jong en haar toekomst ligt nog volledig over. Wellicht groeit ze verder uit tot ‘de nieuwe Doutzen Kroes’, wellicht staat er heel wat anders op de planning. We hopen in ieder geval nog veel van haar te horen, of dit nou als actrice, model of voetballer is!