brown tree

Bikini trends die je niet mag missen deze zomer

Kun je voor deze zomer een (extra) bikini gebruiken? Bijvoorbeeld omdat je maten zijn veranderd? Omdat de huidige badmode die je hebt eigenlijk te vaak gedragen is? Of omdat dat ene trendy setje dat je een tijd geleden hebt gekocht eigenlijk weer uit de mode is? In alle gevallen ben je op zoek naar de leukste bikini trends die je niet mag missen deze zomer. Om je hier wat meer wegwijs in te maken, hebben we een aantal erg leuke trends voor je op een rijtje gezet.

Kies voor een bikini in het rood: elegant en stijlvol voor de zomer

Je komt er al erg snel achter op het moment dat je de bikinis van BeachLife gaat bekijken. Het gebruik van kleur voor de badmode is gewilder dan ooit. Een bikini in het rood is dit jaar een absolute must. En zorgt voor een elegant en stijlvol totaalplaatje. En je zongebruinde huid komt in een bikini in het rood ook nog eens optimaal tot haar recht. Van een felrode kleur tot een donkerrode kleur, er is enorm veel aanbod om uit te kiezen.

Een top met een asymmetrische pasvorm voor een luxe look

Steel je met de bikini maar al te graag de show? Bijvoorbeeld omdat je een dagje gaat relaxen bij een beachclub of de hele dag lekker gaat relaxen op het strand? In dat geval mag je zeker uitpakken met de top die je draagt. Kies bijvoorbeeld voor een topje met een asymmetrische pasvorm. Dit zorgt namelijk meteen voor een erg luxe look. Probeer dan wel meteen op zoek te gaan naar bikinibroekjes in een normale pasvorm. Dit zorgt voor een mooi contrast en de perfecte look bij het zwembad of aan het strand.

Wat voor soort bikini draag je deze zomer zelf het liefste?

Misschien heb je op dit moment al een sterke voorkeur voor een bikini die je het liefste wilt dragen. Het belangrijkste van alles is dat je gaat voor een setje waar je je helemaal goed in voelt. Verdiep je daarom een keer goed in de leukste trends van dit jaar en ga op deze manier erg gericht aan de slag met het shoppen. En weet je op dit moment niet helemaal wat voor soort pasvorm je het beste staat? Breng dan zeker een keer een bezoek aan een lingeriewinkel en probeer verschillende setjes uit.