an orange piece of cloth with a knot on it

Corrigerend ondergoed: wat is het en hoe werkt het?

Betaald partnerschap met HEMA.

Je hebt vast en zeker al weleens een keer iets gehoord over het dragen van corrigerend ondergoed. Dat dit een erg gewilde keuze is, is eigenlijk helemaal niet zo gek. Een outfit kan net even wat beter tot zijn recht komen, maar het dragen van corrigerend ondergoed kan je ook een veel beter gevoel geven. Redenen genoeg dus om je hier een keer wat verder in te gaan verdiepen. Je leest er net even wat meer over in dit blog.

Het corrigerend ondergoed accentueert je lichaam op de best mogelijke manier

Een van de grootste voordelen van het dragen van corrigerend ondergoed? Dat is natuurlijk dat je lichaam op de beste manier wordt geaccentueerd. Ideaal als je bijvoorbeeld onlangs een aantal strakke basic items aan je capsule collectie toe hebt gevoegd. Of als je maar al te graag je lichaam perfect uit laat komen onder een aangesloten jurkje. Je leest het dus goed. Al met al komt het corrigerend ondergoed, zoals het corrigerend ondergoed van HEMA, het hele jaar door maar al te goed van pas.

Je hebt de keuze uit corrigerend ondergoed in verschillende soorten uitvoeringen

Handig om te weten, is dat het corrigerend ondergoed in verschillende soorten uitvoeringen te verkrijgen is. Misschien ga je graag voor een hoge slip of een bh die een corrigerende functie heeft. Maar je hebt ook de keuze uit complete body’s met een fijn broekje dat mooi op de benen aansluit. Heb je op dit moment al een specifieke voorkeur voor het type ondergoed dat je graag wilt dragen? Voor iedereen is er gelukkig altijd wel wat wils.

Tip! Kies voor corrigerend ondergoed in een neutrale en rustige kleur

Het belangrijkste van alles is dat het corrigerend ondergoed als gegoten zit. En dit betekent dat je het ondergoed liever niet wilt zien onder iets dat strakker aansluit. Daarom is het altijd een goed idee dat je kiest voor neutrale en rustige kleuren. Kies dus voor items in het zwart, in het wit en een huidskleur. Hierdoor is er voor ieder denkbaar setje kleding altijd een passend setje corrigerend ondergoed te vinden bij jou in de kledingkast. Weet je op dit moment al goed wat voor soort corrigerend ondergoed je het liefste wilt dragen? Breng een keer een bezoek aan een lingeriewinkel en ontdek de opties waar je zoal uit kunt kiezen voor je eigen kledingkast.